Sparetips

Når det kommer til mobil, internett og tv er det lite man kan gjøre for å spare, annet enn å sørge for å ha billigste abonnement til enhver tid. Mobilabonnementene har som regel alltid fri ringetid og er priset av datamengden abonnementet inkluderer. Tiltaket for å spare på mobilabonnementet blir først og fremt å bruke billigste abonnement, men man kan selvsagt begrense sin databruk dersom dette er ønskelig. Sørg da for at du ikke betaler for en datamengde som ikke brukes. Det samme gjelder internett. Her er det hastigheten som koster. Er du ikke villig til å ofre hastighet på internett, mobildata eller tv-kanaler så er løsningen å sørge for at du har markedets billigste abonnementer.

Med strømforbruket derimot kan man gjøre mye på egenhånd. Ønsker du å spare så mye som mulig er første skritt her også å finne riktig abonnement. Deretter må man ta en titt på egne vaner. Prøv å skru av alle lys i rommene du ikke befinner deg i og sørg for at varmeelementer er avskrudd mens du er på jobb. Det er mulig å installere apparater som kan måle strømforbruket til ulike komponenter (kjøleskap, varmeovn etc.). Denne informasjonen kan du da bruke til å redusere ditt strømforbruk.

Det som er felles for alle abonnementstjenester er at leverandørene stadig øker prisen på de ulike abonnementene. Det å være en lojal kunde kan derfor være en kostbar affære. Leverandørene øker prisene for å kunne lage nye lavmarginsavtaler som de nesten ikke tjener penger på. Dette er for å hente inn nye kunder. Mens de nye avtalene er billige, blir de eldre avtalene dyre. Med Priswatch fra Prismatch kan du være trygg på at prisen ikke vil stige. la oss finne det abonnementet som over tid er best for deg.

Spar penger nå